αναζωογονηση & ηρεμια

Οι διακοπές σε ένα μαγευτικό νησί με μεγάλη ευκολία ανακαλούν αισθήματα ηρεμίας και γαλήνης. Το ξενοδοχείο μας σας προσκαλεί να συμπληρώσετε τις διακοπές σας με ένα υπέροχο δώρο χαλαρωτικού μασάζ στον εαυτό σας. Υπέροχες εμπειρίες αναζωογόνησης κι ηρεμίας σας περιμένουν στα έμπειρα χεριά των θεραπευτών μας.

Αφεθείτε στο απαλό άγγιγμα του Creative Healing που με απλές μαλάξεις χαλαρώνουν το σώμα. Το ελαιόλαδο συμβαδίζοντας με την χρήση αιθέριων ελαίων αποφέρει ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό αποτέλεσμα καθώς τα αιθέρια έλαια επιλέγονται προσωπικά και με βάση τις ανάγκες σας.

Η συγκεκριμένη τεχνική ενεργοποιεί τη ροή της λέμφου και του αίματος, αποβάλλονται τοξίνες, καταπολεμείτε η κυτταρίτιδα, τα οιδήματα και βελτιώνεται η καθολική υγεία και διάθεση του ατόμου.

αξεχαστη εμπειρια

Το Thai Yoga Massage εξασφαλίζει χαλάρωση και τόνωση μέσα από διατάσεις και έντονες πιέσεις σχεδιασμένες για να ανακουφίζουν μυϊκές εντάσεις. Το μασάζ γίνεται στο έδαφος χωρίς την χρήση λαδιού. Μέσα από τη συνεδρία θα μάθετε να αναπνέετε πιο βαθειά μέσα από κινήσεις που θυμίζουν χορό. Διαλέξτε το αν θα θέλατε βαθιά μυϊκή χαλάρωση. Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Εναλλακτικά υπάρχει πάντα το Reiki.
Επειδή η απλότητα είναι πολλές φορές αποτελεσματικότερη όλων. Σε μια συνεδρία Ρέικι ο θεραπευτής χρησιμοποιεί απλή επίθεση των χεριών του σε συγκεκριμένες θέσεις στο σώμα μεταφέροντας ενέργεια και ζωτικότητα.
Για αυτούς που αποζητούν βαθιά χαλάρωση με μία ολιστική πρακτική Ιαπωνικής παράδοσης. Είναι μια ευκαιρία να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να αφήσετε πίσω σας τη χρονιά που πέρασε και να κάνετε μια νέα αρχή. Μετά από αυτή τη συνεδρία, θα βγείτε πιο γαλήνιοι, φωτεινοί και χαρούμενοι!

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού!