αναζωογονηση & ηρεμια

Οι διακοπές σε ένα μαγευτικό νησί με μεγάλη ευκολία ανακαλούν αισθήματα ηρεμίας και γαλήνης.

Το ξενοδοχείο μας σας προσκαλεί να συμπληρώσετε τις διακοπές σας με ένα υπέροχο δώρο χαλαρωτικού μασάζ στον εαυτό σας. Υπέροχες εμπειρίες αναζωογόνησης κι ηρεμίας σας περιμένουν στα έμπειρα χεριά των θεραπευτών μας.

Αφεθείτε στο απαλό άγγιγμα του Σουηδικού Μασάζ, την καλύτερη μέθοδο για την αντιμετώπιση μυϊκών προβλημάτων. Βοηθά στην βελτίωση των λειτουργιών του νευρικού, του μυϊκού και του κυκλοφοριακού συστήματος. Ξεκουράζει το σώμα και ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους. Βοηθά στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων και ημικρανιών. Θεωρείται ιδανικό σε περιπτώσεις προβλημάτων στη μέση.

Το Thai μασάζ είναι μια από τις αρχαιότερες τεχνικές με πιέσεις και παθητικές διατάσεις. Η μάλαξη αυτή στηρίζεται στις πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών του σώματος αλλά και στις παθητικές διατάσεις γι’ αυτό και είναι επίσης γνωστό ως Thai Yoga Massage. Βοηθά το σώμα να απελευθερώσει τις νευρομυϊκές εντάσεις και να ενεργοποιηθεί το λεμφικό και κυκλοφοριακό σύστημα του σώματος.

αξεχαστη εμπειρια

Εναλλακτικά υπάρχει πάντα το Deep Tissue Μασάζ και το Ινδικό μασάζ κεφαλής.

Το Deep Tissue Μασάζ, έχει στόχο να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τους μυς από την ένταση. Χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν το βάθo μυϊκές ομάδες με τα δάκτυλα, τις γροθιές τους πήχεις και τους αγκώνες. Ο στόχος του είναι να ξεκολλήσει τις μυϊκές ίνες, να μειώσει και να απομακρύνει χρόνιους πόνους και να αποβάλλει τοξίνες μετά από σωματική άσκηση.

Το Ινδικό μασάζ δρα τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κάνοντας μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι, το πρόσωπο, τους ώμους και την πλάτη εξισορροπείται η σωματική ενέργεια και ένα γενικό αίσθημα χαλάρωσης διαπερνά όλο το σώμα. Το μασάζ αυτό προσφέρει στο σώμα ισορροπία και αναζωογόνηση.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού!

*ΠΡΟΣΟΧΗ!: Το μασάζ δεν συνίσταται στην περίπτωση προβλημάτων υγείας όπως πυρετού, μολύνσεως, φλεγμονής, οστεοπόρωσης κλπ. τουλάχιστον χωρίς την συμβουλή γιατρού. Το μασάζ αντενδείκνυται στην περίπτωση εγκυμοσύνης τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για το εάν κάποιος μπορεί ή όχι να κάνει μασάζ τότε κρίνεται απαραίτητη η συμβουλή γιατρού πριν το ραντεβού του μασάζ.