YOGA

Posted by K4 Kythnos on April 2016

Η ηρεμία του φυσικού τοπίου της παραλίας του Κάστελλα και η ζεν αισθητική του συγκροτήματος προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για yoga και διαλογισμό. Η ώρα του ηλιοβασιλέματος είναι σχεδόν καθημερινό ritual ενώ η ομάδα του K4 Kastellas οργανώνει yoga retreats με καταξιωμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Πεζοπορία

Posted by K4 Kythnos on June 2016

Για όσους αγαπούν την πεζοπορία, σας προτείνουμε να εξερευνήσετε τα μυστικά μονοπάτια της Κύθνου που περνούν από παλιούς ανεμόμυλους, κρυμμένους όρμους και παλιά κάστρα. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε θέση σε μία από τις πεζοπορικές εκδρομές μας.

MΑΣΑΖ ΣΤΟ Κ4 KYTHNOS

Posted by K4 Kythnos on July 2016

Οι διακοπές σε ένα μαγευτικό νησί με μεγάλη ευκολία ανακαλούν αισθήματα ηρεμίας και γαλήνης. Το ξενοδοχείο μας σας προσκαλεί να συμπληρώσετε τις διακοπές σας με ένα υπέροχο δώρο χαλαρωτικού μασάζ στον εαυτό σας. Υπέροχες εμπειρίες αναζωογόνησης κι ηρεμίας σας περιμένουν στα έμπειρα χεριά των θεραπευτών μας.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Posted by K4 Kythnos on May 2016

Γνωστή επίσης είναι και η καταδυτική δραστηριότητα του νησιού με ένα από τα καλύτερα καταδυτικά κέντρα των Κυκλάδων στην παραλία των Λουτρών.
Το Aqua Team αναλαμβάνει μαθήματα κατάδυσης και σας ξεναγεί στον πλούσιο βυθό της Κύθνου σε πάνω από 30 καταδυτικούς τόπους.
Ειδικά για τους πελάτες του K4 kythnos, το Αqua Team, προσφέρει ειδικές μειωμένες τιμές και μπορεί να οργανώσει κατάδυση σε όποια παραλία επιλέξετε!!!

Ιαματικές πηγές

Posted by K4 Kythnos on December 2016

Πρόκειται για δύο θερμές πηγές οι οποίες βρίσκονται στην παραλία των Λουτρών. Η πρώτη, των Αγίων Αναργύρων, με θερμοκρασία 38 βαθμών Κελσίου, είναι αλατούχα και η δεύτερη, η επονομαζόμενη πηγή του Κάκαβου, βρίσκεται σε απόσταση 50 μ. από την πρώτη, περιέχει ιωδιούχο, βρωμιούχο και χλωριούχο νάτριο και η θερμοκρασία φτάνει τους 52 βαθμούς Κελσίου. Οι πηγές είναι επισκέψιμες ενώ υπάρχει κέντρο υδροθεραπείας που είναι ανοιχτό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με 8 μπάνια λουτροθεραπείας.

ΚΥΘΝΙΑ

Posted by K4 Kythnos on March 2016

Από το 2012 ο Δήμος της Κύθνου διοργανώνει τα Κύθνια, μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που μαζί με τα πανηγύρια της Κύθνου προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους τυχερούς επισκέπτες, την αίσθηση ότι πράγματι όλη η Κύθνος συμμετέχει σε μια συνεχόμενη καλοκαιρινή γιορτή.

Το πρόγραμμα για τα Κύθνια 2017 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εκδρομές με βάρκα!

Posted by K4 Kythnos on April 2016

Η παρθένα φύση της Κύθνου είναι το μεγαλύτερο highlight της. Μπορείτε να κάνετε μια εκδρομή με βάρκα στην διάσημη παραλία της Κολώνας - κυριολεκτικά μια φέτα αμμώδης γη που περιβάλλεται από θάλασσα και από τις δύο πλευρές - ή στην παραλία Φυκιάδα και στην κοντινή παραλία της Απόκρουσης.

Σπήλαιο Καταφύκι

Posted by K4 Kythnos on April 2016

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ελλάδας με εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Βρίσκεται στο χωριό Δρυοπίδα.

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΥΟΠΙΔΑΣ

Posted by K4 Kythnos on May 2016

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα της Κύθνου είναι το μικρό θέατρο στο χωριό Δρυοπίδα. Έχει μια ανοικτή σκηνή από ξύλο με μια μεγάλη ελιά στη μέση. Οι περισσότερες από τις παραστάσεις του φεστιβάλ των Κυθνίων λαμβάνουν χώρα εκεί, αλλά είναι επίσης ένα πολύ ωραίο μέρος για να περιπλανηθείτε και να ακούσετε τους ήχους της φύσης. Ακολουθήστε τις πινακίδες που βρίσκονται γύρω από την κεντρική πλατεία της Δρυοπίδας και θα το βρείτε μετά από μία όμορφη βόλτα!